Cześć wszystkim.
Mam pytanie czy ktoś jeszcze ma przed sobą egzamin z fasu z profesorem Wesołym?
ja jeszcze go nie zdalam i w ten poniedzialek mam zamiar to zrobic 27.08.07
jesli mozesz to podaj mi swoj nr gg
czesc …
zostala mi na wrzesien teoria komunikacji bo w pierwszym terminie nie moglam sie stawic …
czy ktos tez wybiera sie na egzamin lub na poprawkę ? napisalam do prof. meila w czerwcu ale nie odpisal… teraz skontaktowac się telefonicznie i umowic? zainteresowanych wspolnym pojsciem na egzamin lub na umowienie sie na termin prosze o kontakt na gg: 204 9734 :-)
pozdrawiam …
ja rowniez mam do zdania egzamin z fasu u prof Wesolego, ale wybieram sie na niego dopiero we wrzesniu, bo narazie praca mi na to nie pozwala. mam nadzieje ze uda sie zaliczyc:) jezeli ktos by juz to mial za soba, np osoba z pierwszego wpisu to prosze o info tutaj jak bylo i w ogole:)
Pozdrawiam!
Ja też mam Wesołego jeszcze na głowie,w zasadzie to informe i komunikacje społeczną też:D Jakoś się nie wyrobiłam w czasie przed wakacjami.Więc może faktycznie iśc jakąś grupką,bo raźniej.Zainteresowanych proszę o kontakt gg 1673992.Pozdrawiam!
Ala
teraz, do końca sierpnia cały Uniwerek jest nieczynny, wakacje, nawet biblioteki. walczyć z zaległościami można dopiero od września.
na poczatku wrzesnia trzeba sie zorientowac kiedy wykladowcy maja dyzury i isc po prostu na dyzur.
hej ho …
Czy wybiera się jeszcze ktoś w ten poniedziałek, czyli 10 wrzesnia na godzine 11 do doktora Domaradzkiego na egzamin? Jesli tak, to prosze dać znać… będzi emi rażniej … pozdrawiam :-)